26 идеи за обзавеждане на дневна стая

10 юни 2010 1

Дневната стая е най-използваното място в дома. Там прекарваме свободното си време, посрещаме гости, гледаме телевизия и релаксираме. Ето защо тази стая трябва да е много удобна, да има достатъчно пространство и да е достатъчно комфортна. . Когато планирате интериора на дневната стая, най-важното е тя да е удобна на вас и вашето семейство, тъй като в нея ще прекарвате най-много от свободното си време.

loft-living-room-design luxury-living-room-design minimalist-modern-living-room orange-living-room-design panoramic-living-room-design piano-living-room-design round-living-room-design modern living room bxp30441h simple-living-room-design small-apartment-living-room-design spacious-living-room sweedish-living-room-design white-and-black-livingroom white-living-room-design wooden-living-room 2010-living-room-design 2011-living-room-design chick-living-room-design colorful-living-room-design contemporary-living-room-design corner-living-room-design details-living-room-design

Един коментар »

  1. Силвия Петкова 22.07.2011 от 9:56 - Reply

    Супер идеи! Но в нашият български дом нямаме толкова място за такива мебели. Вкъщи също исках нещо по-ексцентрично, но като ги поразгледах и се отказах. Накрая си взех диванче с много възглавнички от Явор-а и съм много щастлива.

Коментари »